Visie en missie


De Visie

Bij het bokgeitje bieden we opvang aan kinderen in een natuurlijke omgeving met ruimte, rust en respect waardoor kinderen veilig kunnen spelen en ontwikkelen. De agrarische omgeving sluit aan bij de belevingswereld van het jonge kind. Het samen doen en het vormen van een groepsgevoel is van belang om alle kinderen zich thuis te laten voelen.

De Missie

Een geit is liever niet alleen, en een kind ook niet. Daarom laten wij de kinderen zelf en samen spelen. Zij leren hoe ze zichzelf kunnen vermaken en hoe ze samen kunnen spelen, ze leren voor zichzelf en voor andere opkomen.

Vrijwilligers

Op 't Bokgeitje werken we met vrijwilligers voor de boerderij die aan het dagverblijf vast zit. Op de boerderij loopt een leidinggevende rond. De leidinggevende van de boerderij zorgt er voor dat de dieren goed verzorgt worden, de hokken schoon zijn en de andere klusjes die gedaan moeten worden.

Alle vrijwilligers zijn in het bezit van een VOG en staan geregistreerd in het personenregister.

About us

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts.Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean.Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean.

A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia. It is a paradisematic country, in which roasted parts of sentences fly into your mouth.